A Rámán Varrott Cipő

A rámán varrott technológiát a legdrágább és a legtartósabb férficipőknél alkalmazzák. A rámán varrott cipők előnye, hogy javíthatóak, rugalmasak, megtartják a formájukat, belehelyezhető a láb formájára készült talpbetét és nagyon kényelmes. Kézi rámán varrott talpfelerősítést ma már csak a drága Luxus cipőknél alkalmazzák. Ezeket a cipőket teljes egészében kézzel készítik. A kézi varrás nagy türelmet, nagy tapasztalatot és kiváló anyagismeretet követel a cipész mestertől. A kézzel készített cipőknél, a cipőkészítéshez szükséges kaptafát a vevő lábméretének megfelelően készítik el.

Kézműves Bőr Cipő    Rámán varrott.

Kézműves Bőr Cipő    Rámán varrott.

Kézműves Bőr Cipő    Rámán varrott.

 

Megrendelésre Készült Magyar Kézműves Cipők

Az AlföldiCipő©  több mint 30 éves. Három évtized óta készülnek a cipőink. Most azonban hagyományos módon kézzel varrva is készítünk Alföldi Cipőket és Papucsokat. Ezek a lábbelik hosszú időn keresztül viselhetők, hóban, fagyban és tűző napsütésben. A kézzel gyártott cipők sokkal tartósabbak, mint a sorozatban gyártott gépi összeszereléssel készített tömegcikk cipők. A kézzel, rámán varrott cipők méregdrágák, de önmagukban, mint tárgy komoly értéket képviselhetnek. Ezeket a Luxus Cipőket használtan is értékállóan lehet eladni, örökre megőrzik eszmei értéküket. Érdemes összevetni tartósságban és kényelemben a két technológiát.

 

A nagyobb sorozatban előállított AlföldiCipők:   A női, és férficipők, a gyerek cipők, a néptánc cipők, a csizmák, a saruk, a szandálok, az örökké változó divatcipők nem kerülnek sok pénzbe.  A hazai cipő árakhoz viszonyítva igyekszünk a hazai átlagkeresethez igazítva mérsékelt áron értékesíteni.